Over ons

 

 

Ambacht en vakmanschap voorop. Dat is niet alleen bij het klaren van een klus maar begint al bij de keuze van de materialen en de juiste verfsoort. Door jarenlange ervaring heeft schildersbedrijf van Putten ruime kennis en expertise opgebouwd. Wij staan garant voor goed resultaat door het inzet van juiste middelen. Maar schildersbedrijf van Putten is meer dan alleen schilderwerk. Advies zien wij als een belangrijk deel van ons werk. Ons doel is om passend advies op maat te geven. Wij zijn flexibel en zorgen voor persoonlijk contact waarbij wij altijd met u meedenken. Daarom nemen we dan ook de tijd om samen met u te zoeken naar de perfecte oplossing. Met deze combinatie streven wij naar kwaliteit en goede klanttevredenheid.

Nadat wij zijn komen kijken bij uw klus zetten wij de gemaakte afspraken duidelijk op papier, zodat u geen verrassingen achteraf heeft.

Woningisolatie of gewoon een bal door uw ruit? Wij staan 24/7 voor u klaar om de ruitschade te herstellen. Het plaatsen en vervangen van uw glas is een klus die wij u graag uit handen nemen. Ook hierbij vinden wij het belangrijk dat het kwalitatief goed gebeurd en de klant nadien tevreden is met het resultaat.